Prekių katalogas

Siurblys panardinamas drenažinis Gardena 20000

  • Siurblys panardinamas drenažinis Gardena 20000

    Kodas: 9704861-01
    Kaina 158 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!

    Šios prekės laikinai sandėlyje neturime. Pateikus užsakymą, vadybininkas Jus informuos apie artimiausią pristatymo datą.
    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...
    i
    Gamintojas
  • GARDENA, pirmaujanti aukštos kokybės ir novatoriškos namų ir sodo įrangos prekės ženklas Vokietijoje ir visoje Europoje, pristato panardinamąjį nešvaraus vandens siurblį 20000 "Aquasensor“. Nesvarbu, ar norite išpumpuoti ir išvalyti savo sodo tvenkinį, užmirkusią statybinę duobę, ar po potvynio ištuštinti ir išdžiovinti pribėgusį rūsį - šis modernus siurblys puikiai dirba daugelyje skirtingų sričių.

    Šis siurblys pasižymi dideliu našumu ir sunaudoja mažai energijos. Variklio 750 W galia reiškia, kad šis energiją taupantis drenažinis siurblys yra ypač galingas. Esant 0,9 baro slėgiui ir 9 m tiekimo aukščiui, jis gali pumpuoti 20000 litrų nešvaraus vandens per valandą. Galimos purvo dalelės vandenyje - iki 35 mm dydžio. Nors visi GARDENA panardinamieji nešvaraus vandens siurbliai, be abejo, pasižymi įspūdingu našumu ir efektyvumu, šis modelis žengia dar vieną žingsnį į priekį su skaitmeniniu vandens jutikliu. jis gali išmatuoti vandens lygį neturėdamas tiesioginio kontakto su vandeniu.

    Nustatytą aukštį rodo praktiški šviesos diodai, jutiklis taip pat padės siurbliui palaikyti reikiamą vandens lygį. Siurblys turi užterštumo indikatorių, apsaugą nuo sauso veikimo bei 10 min. laikmačio funkciją su intuityviu valdymu per jutiklinį skydelį. Šios saugos technologijos, taip pat kokybiška gamyba ir dizainas, pvz., Ilgaamžė keraminių velenų sistema su trigubu sandarinimu reiškia, kad GARDENA garantuoja patvarų ir patikimą siurblį.

    Be to, jis gali būti naudojamas siauruose kanaluose ir kitose sunkiai pasiekiamose vietose. Šis siurblys yra universalus ir kitais atžvilgiais. Žarnos, kurių skersmuo yra 32 mm (1 ¼ "), 38 mm (1 ½") arba 50 mm (2 "), gali būti sujungtos be jokių papildomų priedų dėl naujos, lengvos GARDENA žarnų sujungimo sistemos, žarną galima pritvirtinti tiesiog vienu paspaudimu. Kartu su G1 ½ " sriegiu turite dar daugiau galimybių. Nesvarbu, ar po stiprių audrų, potvynių ar sprogusių vamzdžių rūsyje - į pagalbą atkeliauja nešvaraus vandens siurblys 20000 "Aquasensor“.

     

    aukšto pajėgumo drenažinis siurblys


    Aukštas pajėgumas ir mažas energijos suvartojimas

    Panardinamasis nešvaraus vandens siurblys 20000 "Aquasensor“ yra galingas ir ypač efektyvus dėl 750 W variklio, kurio siurbimo galia siekia 20000 litrų per valandą.
     

    galingas drenažinis siurblys


    Galingas ir universalus

    Siurblys, kurio maksimali tiekimo galvutė yra 9 m, esant 0,9 baro slėgiui, yra ypač galingas ir tinkamas įvairioms reikmėms, pavyzdžiui, užlietoms statybinėms duobėms ar užterštiems tvenkiniams. Idealiai tinka nešvariam vandeniui, kurio dalelių dydis yra iki 35 mm.
     

    novatoriška LED Aquasensor sistema


    Novatoriška LED „Aquasensor“ sistema

    Dėl „Aquasensor“ funkcijos, siurblys veikia net siaurose angose ir siūlo tiksliai reguliuojamus įjungimo ir išjungimo gylius, taip pat daugybę kitų novatoriškų ir savisaugos technologijų.
     

    Gardena žarnų sujungimo sistema


    Lengva GARDENA žarnų sujungimo sistema

    Panardinamasis nešvaraus vandens siurblys 20000 "Aquasensor“ leidžia lanksčiai prijungti žarnas, kurių skersmuo yra 32 mm (1 ¼ "), 38 mm (1 ½") arba 50 mm (2 "), bei G1 ½" sriegius.
     

    Daugiau informacijos gamintojo puslapyje.