Prekių katalogas

Siurblys panardinamas švariam vandeniui Gardena 11000a

  • Siurblys panardinamas švariam vandeniui Gardena 11000a

    Kodas: 9704856-01
    Kaina 8990 
    Netinka kaina? Siūlyk savo!
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Vilnius, Verkių g. 32
    Lentvaris, Kęstučio g. 1D
    Molėtai, Aplinkkelio g. 157

    Šios prekės laikinai sandėlyje neturime. Pateikus užsakymą, vadybininkas Jus informuos apie artimiausią pristatymo datą.
    Į krepšelį 
    Lizingo skaičiuoklės
    • gf
    • sbl
    • ml
    Skaičiuojama...
    i
    Gamintojas
    Galia
    0.3 kW
    Našumas
    11000 l/h
    Maks. vandens pakėlimo aukštis
    7 m
  • Nesvarbu, ar rūsyje, ar sode - kartais vanduo patenka ten, kur jo visai nenorite. Tada pats laikas pajusti GARDENA siurblių galią. GARDENA švaraus vandens siurblys 11000 yra idealus siurblys tokiems atvejams ir dar daugeliui kitų. Galingas ir labai efektyvus panardinamas siurblys gali būti naudojamas visur, kur reikia išpumpuoti skaidrų vandenį arba tik šiek tiek užterštą vandenį. Šis didelio našumo, mažai energijos sunaudojantis panardinamasis siurblys idealiai tinka daugeliui užduočių. Variklio galia siekia 450 W, kai maksimalus slėgis yra 0,7 baro, o tiekimo aukštis - iki 7 m, galima pumpuoti iki 11000 litrų vandens per valandą. Jis užtikrina , iki 2 mm įsiurbimą, kurį užtikrina reguliuojamo plūdinio jungiklio funkcija. Tai leidžia beveik visą nepageidaujamą vandenį pašalinti iš užlietos patalpos. Tada grindis ar kitą paviršių galima paprasčiausiai nuvalyti. Po siurbimo švaraus vandens panardinamąjį siurblį galima lengvai išvalyti, o dėl praktiškos rankenos - transportuoti ir sandėliuoti. Siurblys yra itin patvarus su keramikine veleno sistema ir trigubu sandarikliu, kad efektyviai apsaugotų variklį nuo vandens nutekėjimo. Energiją taupantis siurblys turi įvairias prijungimo galimybes, leidžiantis jį naudoti su skirtingais žarnos skersmenimis. Švaraus vandens siurblį 11000 standartiškai galima prijungti prie žarnų, kurių skersmuo yra 25 mm (1 ") arba 38 mm (1 ½"), naudojant naują GARDENA lengvą žarnų prijungimo sistemą. Panardinamasis siurblys siūlo dar daugiau galimybių kartu su G1" sriegiu. Nesvarbu, ar skalbykloje, ar vandens statinėse, baseine ar kaip drenažo siurblys požeminiam vandeniui - šis siurblys su nerūdijančio plieno elementais sužavės savo veikimu, nepaprastas efektyvumas ir geriausias universalumas. Turėdama daugiau nei 40 metų patirtį drenažo, drėkinimo ir buitinių siurblių srityje, GARDENA yra jūsų prekės ženklas. Dabar GARDENA siūlo 5 metų šio produkto garantijos pratęsimą (galioja užregistravus gaminį).

     

    automatinė siurblio kontrolė


    Automatinė kontrolė

    Plūdinis jungiklis užtikrina, kad siurblys automatiškai įsijungtų viršijus tam tikrą lygį. Jei lygis nukrinta, siurblys vėl automatiškai išsijungia. Įjungimo ir išjungimo aukštį galima reguliuoti atskirai, užfiksuojant siurblio korpuso plūdinį jungiklį viename iš trijų skirtingų aukščių.
     

    nuolatinis rankinis siurblio valdymas


    Nuolatinis rankinis valdymas

    Įdėjus jungiklį į korpusą, siurblį galima reguliuoti taip, kad jis veiktų rankiniu būdu.
     

    lengvas siurblio sujungimas


    Lengvas sujungimas vos vienu paspaudimu

    Šis panardinamasis siurblys suteikia galimybę greitai ir lanksčiai sujungti žarnas, kurių skersmuo yra 25 (1") ir 38 mm (1 ½"), naudokite su G1" sriegiu, kad pasirinktumėte kitas galimybes.
     

    siurblys iš kokybiškų medžiagų


    Aukščiausios klasės dizainas iš kokybiškų medžiagų

    Nerūdijančio plieno dangtis ir keramika padengtas velenas su trigubu sandarinimu ir alyvos kamera užtikrina maksimalų tvirtumą ir ilgą siurblio tarnavimo laiką.
     

    Gardena siurblio galia


    Pajuskite GARDENA siurblių galią

    GARDENA panardinamasis švaraus vandens siurblys 11000 užtikrina 450 W galią, su maksimaliu 11 000 litrų per valandą srautu ir 0,7 baro slėgiu esant 7 m tiekimo galvutei, užtikrinant ypač didelį efektyvumą.
     

    Daugiau informacijos gamintojo puslapyje